Csótányirtás

Csótányirtás gyorsan és véglegesen

Csótányirtás

Minden háztulajdonos és bérlő rémálma, hogy házában illetve lakásában megjelennek a csótányok. Sajnos ezek a rovarok nagyon gyorsan szaporodnak és a világ legnagyobb túlélői. Akár három hétig is bírják élelem és folyadék nélkül. Leginkább az éjszaka folyamán aktívak, de ha táplálékra vagy folyadékra leltek, akkor akár napközben is előbújnak. A csótányirtás házilagosan nem jelenthet végleges megoldást. Ezek a rovarok rendkívül szívós állatok. Ezért javasoljuk, hogy ha Ön csótányra lelt házában, lakásában ne próbálkozzon a házi praktikákkal, hanem keressen fel minket. Cégünk egyik szakterülete a csótányirtás. A legmodernebb és leghatékonyabb irtószerekkel dolgozunk. A csótányirtás először a csótányok fajtájának feltérképezésével kezdődik. Erre azért van szükség, mert különböző csótánypopulációk léteznek, amelyek a hosszú évek során vívott harcban rezisztensé váltak egyes irtószerekben lévő hatóanyagokra. Miután tapasztalt kollégáink felmérték a csótányok faját, a megfelelő szerrel és technológiával fognak beavatkozni. Ezek a vegyszerek, felszerelések, technikák mind kifejezetten csótányirtásra lettek kifejlesztve. Természetesen csak környezetbarát és emberre, más állatokra nem veszélyes szereket használunk. Leggyakrabban alkalmazott irtási módszereink a permetezés, gélezés, porozógépes kezelés illetve ha nagyon nagy a populáció és nagyon elszaporodtak, akkor egy speciálisan csótányirtásra kifejlesztett füstgépet használunk, de ez csak nagyon szélsőséges esetekben szükséges. Általában elég a permetezést alkalmaznunk, köszönhetően a korszerű és nagy hatékonyságú permetező szernek. Ez a szer vonzó, csalogató illatú a csótányok számára, viszont az embernek és egyéb állatnak teljesen szagtalan. Kollégáink a permetezés során azokat a felületeket kezelik le, ahol vélhetően a csótányok vonulnak. A szer nem hagy semmilyen foltot és illatot sem a bútoron, sem a padlón és természetesen a szőnyegeken sem. A lekezelt felületek vegyszeres takarítását körülbelül 2-3 hétig kerülni kell. A csótányirtás másik hatásos módszere az úgynevezett gélezés. Ebben az esetben kollégáink ismét felmérik a csótány fajtáját, majd 2-3 mm nagyságú gél cseppeket helyezünk el, a csótányok vonulási területén. A gél illata oda csalogatja a csótányokat és idegméregként hat rájuk. Egy-két percen belül elpusztulnak tőle. A csótányok az elpusztult társaikat is megeszik, viszont ekkor újra aktivizálódik az irtószer így mérgezve végig a csótány populációt. Ez a fajta módszer is teljes mértékben környezetbarát és ártalmatlan az emberre és négylábú kedvenceinkre is egyaránt.

Előfordulhat, hogy több fajta populáció található egy helyen, vagy a jelenlegi populáció nagymértékben elszaporodott. Ebben az esetben kollégáink a csótányirtás kombinált fajtáját fogják Önnek javasolni. Ami először egy permetezéses kezelést majd a gél kihelyezését jelenti. Ez a módszer a leghatékonyabb, így a telefonos egyeztetés folyamán ha gondolja, akár kombinált irtást is kérhet. Amennyiben kollégáink a populáció felmérése után úgy vélik, hogy ez a fajta módszer szükségtelen, a permetezést vagy a gélezést fogják Önnek a helyszínen ajánlani. Keressen minket bizalommal, ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol minden kérésére. Kollégáink a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb és legdiszkrétebb módon fogják elvégezni a kért csótányirtást. Ha Ön mégis úgy dönt, hogy először inkább megpróbálja a házilagos praktikákat, engedje meg hogy adjunk pár tippet. Használhat szódabikarbónát és bórsavat, azonban ezek a szerek valószínűleg csak pár csótányt fog elpusztítani, mivel nincs csalogató szaga, ezért nem fognak belőle fogyasztani. A leghatékonyabb módszer amihez Ön is hozzájuthat, az a boltokban található csótány csapdák. Azt viszont tudnia kell ezekről a csapdákról, hogy körülbelül tíz csótány fér bele. Ami egy populáció igen csekély része. Amint Ön is látja nem egyszerű megszabadulni a csótányoktól. Ha véglegesen szeretne megszabadulni tőlük, hívjon minket bizalommal. Várjuk hívását.

Csótányirtás elvégzését a Zsikla-Ratex Bt. nem csupán Kecskeméten és környékén, hanem egész Bács-Kiskun megyében vállalja:

Ágasegyháza, Akasztó, Apaj, Baja, Ballószög, Bócsa, Bugac, Bugacpusztaháza, Cegléd, Császártöltés, Csemő, Csengele, Csengőd, Dabas, Dunapataj, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Gátér, Harta, Helvécia, Hetényegyháza, Izsák, Jakabszállás, Jászkarajenő, Jászszentlászló, Kalocsa, Kaskantyú, Kerekegyháza, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kunadacs, Kunpeszér, Kunszállás, Kunszentmiklós, Ladánybene, Lajosmizse, Lakitelek, Mikebuda, Móricgát, Nagykőrös, Nyárlőrinc, Nyársapát, Orgovány, Örkény, Páhi, Pálmonostora, Petőfiszállás, Pusztavacs, Solt, Soltszentimre, Soltvadkert, Szank, Szabadszállás, Szentkirály, Tabdi, Tass, Tatárszentgyörgy, Tázlár, Tiszaalpár, Tiszakécske, Törtel, Újsolt, Városföld