Hangyairtás

Hangyairtás egyszer és mindörökké

Hangyairtás

Szinte mindenki találkozott már hangyákkal a lakásának különböző részein. Lehet ez akár konyha, nappali, hálószoba vagy akár a fürdő is. A házilagos hangyairtás kifejezést vélhetően pedig sokak számára ismerős és szinte a nagy többség ki is próbálta a különböző praktikákat, úgy mint a citromkarika a hangyák vonulási területére, sütőpor esetleg fahéj és természetesen a boltban megvehető csapdák / spray-k. Valószínűleg kisebb nagyobb sikerrel. Esetek nagy többségében ezek a próbálkozások csak részleges tűzoltások. A hangyairtás nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják. Nem elég csak a dolgozó, látható hangyákat elpusztítani, mivel a királynő továbbra is tud petéket rakni és ezzel növelni a kolóniáját. Hangyairtás akkor mondható sikeresnek, ha az egész hangyaboly és a királynő is elpusztul. Ehhez viszont Önnek erre szakosodott szakemberekre van szüksége, akiket most megtalált. Cégünk több éve foglalkozik hangyairtással. Mindegyik módszer, amit alkalmazunk környezetbarát, nem jelent veszélyt sem az emberekre, sem házi kedvenceinkre. Két különböző viszont ugyanolyan hatékonyságú és gyorsaságú módszert alkalmazunk a hangyairtásra. Bármelyiket is alkalmazzuk a otthona teljesen lakható marad. Nem kell kiköltözni, bútorait, ruháit lefóliáznia. Ha szeretne akár a beavatkozás ideje alatt, végig bent tartózkodhat házában/ lakásában.

Nézzük meg milyen módszerekkel szállunk szembe a hangyákkal. Granulátumos permetezés a leggyakoribb amit használni szoktunk. Ebben az esetben kollégáink szakszerűen felmérik a hangyák teljes vonulási területét és miután kirajzolódott az útvonal, azt végig permetezik, Illetve ha kifejlett kolóniával állunk szemben, akkor szükséges a ház teljes területének, a falak melletti részeinek a kezelése is. A felmérés folyamán a munkatársaink úgy állapítják meg, akkor szükség lehet kisebb bútorok elmozdítására, hogy a permetezést 100%-os hatékonysággal tudják elvégezni. Ez a módszer egyáltalán nem időigényes. Egy átlagos 50m2-es házat körülbelül 10-15 perc alatt a legalaposabb módon le tudunk permetezni. A másik módszer, amit alkalmazunk a géles hangyairtás. Ennél a módszernél nincs szükség bútorok mozgatására. Kollégáink ugyancsak felmérik a hangyák vonulási területét majd ezután 3-4mm vastagságú gél cseppeket helyeznek el. Ezek a cseppecskék a hangyák számára nagyon csalogató illatot bocsátanak ki, amit az ember és a háziállatok sem éreznek egyaránt. Viszont a hangyák számára ez annál inkább vonzóbb, csalogatóbb, így ezeket a gél cseppeket megpróbálják behordani a bolyba minél gyorsabban, hogy feletessék a királynővel, lárvákkal. Természetesen maguk a dolgozók is ebből táplálkoznak. Tehát Ők saját maguk fogják ki irtani a bolyt belülről. Fontos tudnivaló, hogy a beavatkozás után nem ajánlott a lekezelt felületek mentén takarítani körülbelül két hétig, mert esetleges takarítószerek képesek semlegesíteni az irtószerek hatóanyagait, így ezzel a hangyairtás eredménytelen lehet. Bármelyik módszert is választja, fontos tudnia, hogy nem fog azonnali hatást látni. Egyik anyag sem öli meg a hangyákat azonnal. Ők saját maguk juttatják be az irtószert a bolyon belülre és mint azt már tudja, ki irtják saját magukat. Általánosságban mondhatjuk, hogy 3 hét alatt teljes mértékben ki pusztul egy kolónia, a precíz és szakszerű beavatkozásnak köszönhetően. Amennyiben Ön is megpróbálkozott a jól ismert házi praktikákkal és megunta a folyamatos küszködést és még mindig tart a hangya invázió az otthonában, akkor állunk szolgálatára. Hívja fel ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készségesen állnak rendelkezésére és válaszolnak további kérdéseire. Cégünk munkatársai megrendelés esetén a megbeszélt napon és időben a legprecízebb, leghatékonyabb és leggyorsabb módon fogják elvégezni a hangyairtást.

Hangyairtás elvégzését a Zsikla-Ratex Bt. nem csupán Kecskeméten és környékén, hanem egész Bács-Kiskun megyében vállalja:

Ágasegyháza, Akasztó, Apaj, Baja, Ballószög, Bócsa, Bugac, Bugacpusztaháza, Cegléd, Császártöltés, Csemő, Csengele, Csengőd, Dabas, Dunapataj, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Gátér, Harta, Helvécia, Hetényegyháza, Izsák, Jakabszállás, Jászkarajenő, Jászszentlászló, Kalocsa, Kaskantyú, Kerekegyháza, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kunadacs, Kunpeszér, Kunszállás, Kunszentmiklós, Ladánybene, Lajosmizse, Lakitelek, Mikebuda, Móricgát, Nagykőrös, Nyárlőrinc, Nyársapát, Orgovány, Örkény, Páhi, Pálmonostora, Petőfiszállás, Pusztavacs, Solt, Soltszentimre, Soltvadkert, Szank, Szabadszállás, Szentkirály, Tabdi, Tass, Tatárszentgyörgy, Tázlár, Tiszaalpár, Tiszakécske, Törtel, Újsolt, Városföld