Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás gyorsan, szakszerűen

Rágcsálóirtás

Rágcsálók a leggyakoribb károkozók és nem kívánt lakótársak a házakban, lakásokban és bármilyen létesítményben. Velük szembeni harc több száz évre nyúlik vissza. Azon felül, hogy igen tetemes kárt tudnak okozni, számos betegségnek, járványnak is lehetnek a hordozói. Legismertebb rágcsálók az egerek és a patkányok, de vállaljuk más kártevő kisemlős irtását is. Rágcsálóirtás házilagos módszerei azonosak a cégünk által használt technikákkal, csak a legtöbb esetben sokkal hosszabb időt, energiát és pénzt emészt fel és legtöbb esetben, csak rész sikerrel járnak. Akik maguk akarják kiirtani a rágcsálókat, elsősorban boltokban megvehető mérget használják. Az elgondolás teljesen jó, hiszen több tízéves szakmai tapasztalatunk is azt bizonyítja, hogy a rágcsálóirtás, méreggel a leghatékonyabb. Viszont, ha Ön a boltban vásárolja meg a megfelelő mennyiségű mérget, biztosan több pénzt fog elkölteni rá, minthogy egy rágcsálóirtásban jártas céget kérne fel rá. Cégünk a leghatékonyabb és legmodernebb egér és patkány mérgekkel dolgozik. Kollégáink a rágcsálók által megszállt épület feltérképezése után, a megfelelő helyekre kihelyezik, a zárt etetőtálban található szóródás mentes csalétkeket. A speciálisan erre a célra kifejlesztett dobozokhoz sem ember, sem háziállat nem fér hozzá, így nem áll fenn a veszélye a rágcsálókon kívüli mérgezésnek. Ezek a mérgek teljesen szagtalanok, csak a rágcsálók érzik meg, ezen kívül a gyártók mumifikálódást elősegítő szert is használnak, így az elhullott rágcsáló nem indul bomlásnak és nem fog kellemetlen szaggal járni pusztulásuk. A méreg a fogyasztás után egy napon belül végez a rágcsálókkal. Rágcsálóirtás másik kedvelt és igen hatásos módja az egér illetve patkány csapdák.

Ez a módszer is hatásos, amennyiben a rágcsálók száma csekély, mivel a házi egerek és patkányok is nagyon okos állatok. Amennyiben látják, hogy társuk csapdába esett, ők ebből tanulnak és el fogják kerülni a további csapdákat. Szakembereink csak abban az esetben fogják Önnek ezt a megoldást ajánlani, amennyiben felmérték a rágcsáló állomány és ezt a módszert tartják hatékonyabbnak és gazdaságosabbnak, az Ön számára. Cégünk nem a boltokban megvásárolható szimpla csapdákat használja, hanem a direkt erre szakosodott gyártók speciális csapdáit, amik lehetnek mechanikusak illetve speciális ragasztóval ellátottak. Ezeken a szerkezeteken nem tudnak kifogni az egerek és a patkányok, nem tudják lelopni a csalétket, amik speciálisan a rágcsálók számára lettek kifejlesztve nem a megszokott táplálékuk. Emberek és házi állatok számára ezek teljesen szagtalanok, viszont a patkányok illetve egerek nem tudnak neki ellenállni. Használunk kombinált csapdákat is, amikben a táplálék is végzetes a rágcsálók számára. A harmadik, egyben a legritkábban alkalmazott rágcsálóirtás a porozás, gázosítás, továbbá a füstölés. Ezeket abban az esetben kell alkalmaznunk, ha szakembereink megállapítása szerint igen nagy populációval nézünk szembe és több fészkük is van. Ilyen esetben a fészküket támadjuk, ami általában az épületen kívül található. Az irtószert a rágcsálók által fúrt vájaton keresztül juttatjuk be a fészekig, ami által teljesen kipusztulnak. Mint említettük ezeket a módszereket csak igen különleges, kényes helyzetekben alkalmazzuk. Amennyiben még nem szaporodtak el és fészkeltek be az Ön házába, lakásába vagy épületébe, lehetőség van a megelőzésre is, abban az esetben, ha Ön időben észleli az egerek illetve patkányok jelenlétét. Természetesen munkatársaink ismét az épület és a populáció felmérésével kezdik. A megelőzés egyben elriasztást is jelent. Tapasztalt kollégáink kihelyezik a megfelelő helyekre, a riasztó készülékeket. Ezek speciális ultrahangos riasztók, amik hálózatról vagy akkumulátorról működnek. Olyan frekvenciát bocsájtanak ki, amitől az egér illetve patkány megzavarodik, kellemetlen érzést kelt bennük, így elmenekülnek. Használatuk hosszabb ideig ajánlott, hogy megfelelő eredményt érjünk el. Amennyiben Ön nem akar a házilagos módszerekkel vesződni és megfelelő eredményt szeretne elérni, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal. Rágcsálóirtás terén cégünk és szakembereink több évtizedes tapasztalata gyorsan és hatékonyan fog segíteni Önnek.

Rágcsálóirtás elvégzését a Zsikla-Ratex Bt. nem csupán Kecskeméten és környékén, hanem egész Bács-Kiskun megyében vállalja:

Ágasegyháza, Akasztó, Apaj, Baja, Ballószög, Bócsa, Bugac, Bugacpusztaháza, Cegléd, Császártöltés, Csemő, Csengele, Csengőd, Dabas, Dunapataj, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Gátér, Harta, Helvécia, Hetényegyháza, Izsák, Jakabszállás, Jászkarajenő, Jászszentlászló, Kalocsa, Kaskantyú, Kerekegyháza, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kunadacs, Kunpeszér, Kunszállás, Kunszentmiklós, Ladánybene, Lajosmizse, Lakitelek, Mikebuda, Móricgát, Nagykőrös, Nyárlőrinc, Nyársapát, Orgovány, Örkény, Páhi, Pálmonostora, Petőfiszállás, Pusztavacs, Solt, Soltszentimre, Soltvadkert, Szank, Szabadszállás, Szentkirály, Tabdi, Tass, Tatárszentgyörgy, Tázlár, Tiszaalpár, Tiszakécske, Törtel, Újsolt, Városföld