Rovarirtás

Rovarirtás szakszerűen, véglegesen

Rovarirtás

Tudta, hogy a rovarok az állatvilág legnépesebb osztálya? Ide tartoznak a bolhák, csótányok, darazsak, hangyák, kullancsok, poloskák is. Sajnos sok ember életét nehezítették már meg ezek a rovarok. Lehet velük együtt élni, de nem kellemes és egyáltalán nem higiénikus. A legtöbben megpróbálnak velük saját maguk szembe szállni. Házilagos rovarirtás számos változatát nagyon sokan ismerik és próbálták már. Lehet szó itt egyszerű boltban megvehető hangya csapdáról, vagy bolhairtó szerekről, esetleg hangyák ellen kiszórt sütőporról. Rovarirtás csekély százalékban volt és lesz hatásos a házilagos praktikákkal. Általában ezekkel a módszerekkel csak részben lehet ki irtani a nem kívánt rovarokat. Cégünk hosszú évek óta foglalkozik a rovarirtás különböző válfajaival. Lehet itt szó csótányokról vagy akár lódarazsakról is. Minden esetben a leghatékonyabb és legmodernebb irtószerekkel és technikákkal szállunk szemben a nem kívánt rovarokkal. A rovarirtás legfontosabb része, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen rovart kell irtani. Ezért ha Ön nem biztos a rovar fajtájában, nyugodtan kérje ki véleményünket. Szakembereink az Ön által készített kép segítségével vagy a helyszínen beazonosítja, hogy mivel is állunk szemben. Ezután jöhet a második lépés, a rovarirtás technológiája. Az egyik leggyakoribb módszer a permetezés. Ennek az előnye, hogy teljes mértékben szagtalan, környezetbarát és emberre illetve házi állatra is egyaránt veszélytelen. Foltot nem hagynak sem a szőnyegen, sem a padlón, illetve a hatástartósságuk elérheti a 3 hónapot, a használt anyagtól függően. A rovar fajtájától függ, hogy milyen helyeken alkalmazzuk. Lehetséges, hogy csak a rovarok vonulási útján, de lehetséges az is, hogy a ház illetve lakás összes padlózatát le kell kezelnünk. A beavatkozás ideje a 10 perctől elhúzódhat akár 1 óráig is, ez megint csak a rovar fajtájától függ. Második leghasználtabb módszer rovarirtások során a gélezés. Ezt általában hangyák és csótányok ellen használjuk. A rovar irtószerek legmodernebb és leghigiénikusabb változata. Alkalmazása nagyon egyszerű, nem vesz igénybe sok időt és rendkívül hatásos. Gélezés folyamán kollégáink 1-3 mm nagyságú gél cseppeket tesznek ki, amit a kihelyezés után nem szabad letakarítani minimum 1,5 hétig. Ez az irtószer a rovarokon kívül mindenre és mindenkire ártalmatlan illetve teljesen szagtalan és szinte észrevehetetlen, az ember számára. Harmadik legalkalmazottabb irtási módszer a porozás. Ezt általában darazsak ellen kell alkalmaznunk. Leggyakrabban rejtett darázsfészek esetén. Ilyenkor kollégáink egy apró lyukon át, nagy nyomással juttatnak a kívánt helyre irtószert, ami segítségével az egész bolyt illetve fészket elpusztítják. Ez a módszer a legelterjedtebb és egyben a leghatékonyabb a darazsak ellen.

Cégünk nem csak a rovarok irtásában tud Önnek segíteni, hanem akár a megelőzésben is. Hiszen egyszerűbb megelőzni a bajt, mint megoldani. Amennyiben mégis megoldásra van szükség bizalommal fordulhat hozzánk. Ügyfélszolgálatunk készséggel fogadja hívását és amennyiben nem tudja beazonosítani a rovar faját, szakképzett kollégáink ebben is szívesen segítenek. Miután megtörtént a beazonosítás, tájékoztatják Önt a szükséges irtás módszeréről, időtartamáról és a szükséges utó intézkedésekről. Nagyon ritka esetekben kell Önnek az irtás után bármit is tennie. Azonban előfordulhat, hogy a rovar fajtája miatt nem tudunk szagtalan irtószert alkalmazni, viszont minden ilyen esetben Önt előre tájékoztatjuk és Önnek csak a beavatkozás után kell maximálisan 15-20 percet szellőztetni. Ez viszont tényleg csak nagyon ritka esetekben szükséges, mivel cégünk által használt irtószerek legnagyobb többsége ember számára teljesen szagtalan, viszont a legnagyobb mértékben hatásos. Ha gondolja meg próbálkozhat házilagos rovarirtással, hiszen az interneten bármit megtalál az ember, viszont ha időt, energiát és pénzt szeretne megspórolni és szeretné hogy az irtás végleges legyen, hívjon minket.

Rovarirtás elvégzését a Zsikla-Ratex Bt. nem csupán Kecskeméten és környékén, hanem egész Bács-Kiskun megyében vállalja:

Ágasegyháza, Akasztó, Apaj, Baja, Ballószög, Bócsa, Bugac, Bugacpusztaháza, Cegléd, Császártöltés, Csemő, Csengele, Csengőd, Dabas, Dunapataj, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Gátér, Harta, Helvécia, Hetényegyháza, Izsák, Jakabszállás, Jászkarajenő, Jászszentlászló, Kalocsa, Kaskantyú, Kerekegyháza, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kunadacs, Kunpeszér, Kunszállás, Kunszentmiklós, Ladánybene, Lajosmizse, Lakitelek, Mikebuda, Móricgát, Nagykőrös, Nyárlőrinc, Nyársapát, Orgovány, Örkény, Páhi, Pálmonostora, Petőfiszállás, Pusztavacs, Solt, Soltszentimre, Soltvadkert, Szank, Szabadszállás, Szentkirály, Tabdi, Tass, Tatárszentgyörgy, Tázlár, Tiszaalpár, Tiszakécske, Törtel, Újsolt, Városföld