Bolhairtás

Bolhairtás nem könnyű, de megoldjuk

Bolhairtás

Biztosan megfordult már az Ön fejében is, amikor házi kedvence vakarózni kezdett, hogy lehet bolhás. A vakarózás nem feltétlenül jelenti azt, hogy kedvenc négy lábunk bolhákat szedett össze. Viszont bármilyen állat, lehet az lakásban tartott kutya vagy éppenséggel macska, nagyon könnyen összeszedhetik a bolhákat, akár egy kisebb séta közben is. A bolhairtás lehetséges házilag is, ha csak házi állatunkon találhatóak meg. Ilyen esetben kell kisállat boltban található bolhairtó szerekkel lekezelni házi kedvencünket, majd azokat a helyiségeket kell meleg vízzel alaposan felmosni, ahol kis kedvenceink tartózkodni szoktak. Amennyiben kutyánk vagy macskánk a kezelés követő egy hét után már nem vakarózik, bízhatunk a bolhairtás sikerében. Fontos megemlítenünk, hogy amennyiben Ön nem tart háziállatot és a lakás mégis így bolhásodott el, szakemberhez, vagyis hozzánk kell fordulnia. Hazánkban mintegy 50 különböző fajta bolha található meg. Ezekből a legelterjedtebbek a kutyákban található kutyabolha, macskákban lévő macskabolha és sajnos az emberben található emberbolha. A bolhák a gazdatest véréből táplálkoznak. Felismerni úgy lehet őket, hogy jelenlétük viszkető érzéssel jár, kisebb piros foltokkal és maguk a bolhák 1-6 mm nagyságú sötétes barna, szárny nélküli rovarok. Ugráló lábuknak köszönhetően nagy magasságra és távolságra képesek ugrani. Így vándorolnak gazdatestről, gazdatestre. Meleg és magas páratartalmú helyeket kedvelik, ahol nagyon gyorsan el tudnak szaporodni. Cégünk bolhairtás terén is sok éves tapasztalattal bír. Kollégáink a legújabb és egyben eddig a leghatásosabb bolhairtó permetező szert használják. Ez a bolhairtó szer nem csak a kifejlett egyedeket, hanem azok petéit, lárváit illetve a bábokat is elpusztítja. Ezért ez a leghatásosabb, mert egyetlen túlélő sem marad. Munkatársaink a kért időpontban a helyszínre érkezés után felmérik lakásának vagy házának az alapterületét, mivel a bolhairtás során nem elég csak azt a területet kezelni, ahol Önök észlelték a bolhákat, hanem a teljes padlózatot le kell permetezni. A permetezéskor minden padlón elhelyezett szőnyeget és padlót is le kell kezelni. Amennyiben nagyobb populációval nézünk szembe, a falak kezelésére is szükség lehet. Ebben az esetben bútorok eltávolítására is szükség lehet, hogy kollégáink a legalaposabb munkát tudják végezni és a falat is kezelni tudják körülbelül 1 méteres magasságig. ilyen esetben előre fogjuk Önt értesíteni.

Amennyiben Ön úgy véli, hogy a kezelni kívánt épület túl zsúfolt ezt kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon, mivel a zsúfolt helyiség lekezelése más technikát vesz igénybe. Ha Ön ezt jelzi számunkra, szakembereink felmérik a területet és elmondják Önnek a lehetséges módszereket. A leggyakrabban elég az általános permetezést alkalmaznunk, de előfordul, hogy a permetezés folyamán más irtószert kell használnunk, ami után szükséges kisebb szellőztetés. Természetesen szakembereink ezt Önnek előre jelezni fogják. Ebben az esetben nem több órás szellőztetésre kell gondolnia, hanem maximum 15-20 percnyi légmozgásra lesz szükség. Amennyiben Ön szeretne megbízható, precíz, gyors és diszkrét bolhairtás hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal. Mint azt már említettük a bolhairtás lehetséges házilag is, viszont ha úgy érzi nem tudott sikeres irtást elérni, mi segítünk Önnek.

Bolhairtás elvégzését a Zsikla-Ratex Bt. nem csupán Kecskeméten és környékén, hanem egész Bács-Kiskun megyében vállalja:

Ágasegyháza, Akasztó, Apaj, Baja, Ballószög, Bócsa, Bugac, Bugacpusztaháza, Cegléd, Császártöltés, Csemő, Csengele, Csengőd, Dabas, Dunapataj, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Gátér, Harta, Helvécia, Hetényegyháza, Izsák, Jakabszállás, Jászkarajenő, Jászszentlászló, Kalocsa, Kaskantyú, Kerekegyháza, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kunadacs, Kunpeszér, Kunszállás, Kunszentmiklós, Ladánybene, Lajosmizse, Lakitelek, Mikebuda, Móricgát, Nagykőrös, Nyárlőrinc, Nyársapát, Orgovány, Örkény, Páhi, Pálmonostora, Petőfiszállás, Pusztavacs, Solt, Soltszentimre, Soltvadkert, Szank, Szabadszállás, Szentkirály, Tabdi, Tass, Tatárszentgyörgy, Tázlár, Tiszaalpár, Tiszakécske, Törtel, Újsolt, Városföld