Poloskairtás

Poloskairtás diszkréten és hatásosan

Poloskairtás

Ha Ön reggel viszkető, piros foltokra, csípésekre ébred és a hálószobában nyoma sincs rovaroknak, akkor 99% eséllyel Önt poloskák csípték meg. Poloskairtás házilag szinte kivitelezhetetlen, mivel ezek a vérszívók éjszaka táplálkoznak, napközben pedig lehetetlen egy szak avatatlan szemnek megtalálni őket. Ha mégis sikerülne megtalálnia őket, valószínűleg a boltokban megvehető poloska irtó szerekkel sem fog sikerrel járni. A poloskák a legkisebb résekben, hézagokban és egyéb sötét helyeken szeretnek napközben rejtőzködni, de megtalálhatóak a képkeretek tetején, függöny karnisokon, ágy matracok szegéjein is. Egyéb utaló jel lehet még az ágyi poloskák által levedlett bőrök. Fejlődésük során öt alkalommal vedlenek, és a vedlésük során az elhalt bőrszövetet maguk után hagyják. A nőstények napi 2-3 petét tudnak lerakni, tehát nagyon gyorsan szaporodnak. A házilagos poloskairtás tehát azért lehetetlen, mivel nagyon nehéz megtalálni őket és az átlagember által beszerezhető irtószerekkel nem tud eredményes hatást elérni, mivel kis hatótávolságúak, így nem tudja a kis repedések, zúgok legmélyére bejuttatni, ahol a poloskák rejtőznek. A poloskairtás még az erre szakosodott cégeknek is a legbonyolultabb rovarirtások közé tartozik. Cégünk és nálunk dolgozó szakembereink több évtizedes tapasztalatának köszönhetően, nekünk ez nem okoz nagy gondot. Amennyiben Ön felkér minket a poloskairtásra, szakembereink a megbeszélt időpontban a helyszínen lesznek és elsődlegesen felkutatják a poloskákat. Szakmai tudásuknak és sok éves tapasztalatuknak köszönhetően az összes lehetséges rejtekhelyet felkutatják, amihez lehetséges, hogy munkatársainknak el kell, mozdítaniuk pár bútort illetve nagy valószínűséggel az ágy matracokat át kell forgatniuk, poloskák után kutatva. Miután meggyőződtünk a poloskák búvóhelyéről, egy permetező eljárással fogják elvégezni az irtást. Ez a poloskairtás leghatékonyabb és egyben leggyorsabb módszere. Ez az irtószer egy kombinált hatású, teljesen környezetbarát és emberre, melegvérű állatra egyaránt ártalmatlan. Azért nevezzük kombinált hatásnak, mert a poloskairtó tartalmaz egy taglózó hatású, azaz azonnali pusztulást elérő szert és egy mikro kapszulázott szert is. Az utóbbi hatástartóssága 4 hét, ami idő alatt a poloskák élelem után kutatva áthaladnak a lekezelt felületen, ez lábukra ragadva felszívódik és pár percen elpusztítja őket.

Fontos megemlítenünk, hogy a felületek lekezelése után, a kezelt helység maximum 2 óráig nem használható, mivel a permetnek fel kell száradnia. A száradás után újra használatba lehet venni a lekezelt szobát, hiszen emberre és házi kedvencünkre is ártalmatlan az irtószer. A felszáradást elősegíthetjük megfelelő szellőztetéssel. Sokat lehet hallani a hangzatos hidegköd képzéses és füst képzéses módszerekről. Mi viszont szeretjük ezt a két módszert háttérbe szorítani. Első sorban azért, mert a permetezés sokkal hatásosabb annak ellenére, hogy a kezelési folyamat hosszabb időt vesz igénybe. De jó munkához idő kell. Másodsorban, kevesebb kellemetlenséggel jár a megrendelő részére, mint a fent említett két másik technológia. Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor muszáj ezeket a technikákat alkalmaznunk. Nagyon ritka esetek ezek. Érintőlegesen annyit elmondanánk ezekről a módszerekről, hogy ezek elsődlegesen kiűző hatásúak. Ez azt jelenti, hogy míg az egyik módszernél ködöt a másiknál pedig füstöt képzünk egy erre speciálisan kifejlesztett géppel, az érintett helyiségen belül, ami könnyedén bejut a résekbe és a szagának köszönhetően elűzi és egy részét el is pusztítja a poloskáknak. Itt beszélhetünk arról miért jár ez a megrendelőnek kellemetlenséggel. Mint azt Ön olvasta ezek a módszerek köd és füst képződéssel járnak. A beavatkozás alatt csak a szakemberek tartózkodhatnak az épületben, speciális védőruhában. Az irtás után 2 órával pedig kollégáink ki fogják szellőztetni az épületet. A légáramlás hatására pedig az irtószer látványos módon fog távozni, amelyre valószínűleg szomszédjai fel fognak figyelni. Ezért ez a fajta poloskairtás nem a legdiszkrétebb. Ezért sem szeretjük alkalmazni, de ahogy azt Ön olvasta, előfordulnak olyan ritka esetek, amikor ezek a módszerek elkerülhetetlenek. Amennyiben Ön megunta, hogy éjszaka szinte már nem tud aludni a csípések miatt, reggel pedig viszkető kellemetlen piros foltokra ébred ne várjon tovább! Ügyfélszolgálatunk készséggel fogadja hívását és cégünk szakemberei a poloskairtás lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módszerével fognak Önnek segíteni.

Poloskairtás elvégzését a Zsikla-Ratex Bt. nem csupán Kecskeméten és környékén, hanem egész Bács-Kiskun megyében vállalja:

Ágasegyháza, Akasztó, Apaj, Baja, Ballószög, Bócsa, Bugac, Bugacpusztaháza, Cegléd, Császártöltés, Csemő, Csengele, Csengőd, Dabas, Dunapataj, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Gátér, Harta, Helvécia, Hetényegyháza, Izsák, Jakabszállás, Jászkarajenő, Jászszentlászló, Kalocsa, Kaskantyú, Kerekegyháza, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kunadacs, Kunpeszér, Kunszállás, Kunszentmiklós, Ladánybene, Lajosmizse, Lakitelek, Mikebuda, Móricgát, Nagykőrös, Nyárlőrinc, Nyársapát, Orgovány, Örkény, Páhi, Pálmonostora, Petőfiszállás, Pusztavacs, Solt, Soltszentimre, Soltvadkert, Szank, Szabadszállás, Szentkirály, Tabdi, Tass, Tatárszentgyörgy, Tázlár, Tiszaalpár, Tiszakécske, Törtel, Újsolt, Városföld