Zsikla-Ratex Bt.

A Zsikla-Ratex Bt. az egyik legnagyobb múlttal rendelkező családi vállalkozás országunkban, kártevőirtás terén.


Kik vagyunk?

A Zsikla-Ratex Bt. az egyik legnagyobb múlttal rendelkező családi vállalkozás országunkban, kártevőirtás terén. A céget Zsikla Sándor alapította több mint harminc éve, és az óta is családi kézben van. Helvécia-Ratex Bt. jogutódja, amely név a kecskeméti és környékbeli cégeknek biztosan ismerősen hangzik, hiszen cégünk nem csak magánszemélyeknek nyújtott eddig segítséget, hanem számos esetekben iskoláknak, óvodáknak, köz és önkormányzati intézményeknek, állattartó telepeknek, szállodáknak is segítettünk kártevőirtás terén. Számunkra mindig fontos volt, hogy a lehető leghatékonyabban, leggyorsabban, illetve ami számos esetben nagyon fontos a megrendelőknek, hogy a legdiszkrétebben dolgozzunk. Ezért is alkalmazzuk korunk legmodernebb technikáit és irtószereit. Fontos kiemelnünk, hogy a Zsikla-Ratex Bt. által használt összes irtószer illetve méreg, teljesen mértékben környezetbarát és az emberekre illetve háziállatokra nem jelent veszélyt. Cégünk egészségügyi gázmesterekkel, egészségügyi kártevőirtó és fertőtlenítő szakemberekkel áll az Ön rendelkezésére. Sokak számára nem annyira ismert vagy összekeverik a kártevőirtás szó jelentését. Ez a gyűjtő fogalom magában foglalja a rovar illetve a rágcsálóirtást. Zsikla-Ratex Bt. a biztos megoldást jelenti Önnek, darázsirtás, hangyairtás, csótányirtás, bolhairtás, poloskairtás, patkányirtás illetve egérirtás esetén. Cégünk a legmodernebb, leghatékonyabb módszereket alkalmazza, a leggyorsabb és legdiszkrétebb módon. Legyen szó magánszemélyről, vagy cégről, az ügyfélszolgálatunkkal történő egyeztetés után, munkatársaink a megbeszélt időpontban felmérik és megbeszélik Önnel az eljárás módszerét, majd ha van rá lehetőség, azonnal megkezdik az irtást, illetve ha hosszabb előkészület szükséges, akkor egy Önnek megfelelő újbóli időpontban végezzük el a kívánt munkát.

Fontos, főként a cégeknek megemlítenünk az időszakos irtásokat, amit élelmiszer-biztonsági törvény tesz kötelezővé, félévente egy alkalommal. Az irtást a jogszabály szerint csakis szakképzett személy végezheti el. Akkor is szükséges a kártevőirtás, ha az adott területen nem jelentkeztek kártevők, mivel az évi kétszeri beavatkozás preventív jellegű. Ha az Ön cége italok vagy élelmiszerek tárolására, előállítására, szállítására és esetleg forgalmazására szakosodott, akkor biztosan ismerős lesz a HACCP-rendszer. Cégünk készséggel elkészíti Önnek a kért munka dokumentációját a monitoring rendszeren belül. Ha cégén az ÁNTSZ ellenőrzést fog végrehajtani és még a kártevőirtást nem végezték el, a Zsikla-Ratex Bt. segíteni tud Önnek. A HACCP-rendszer segítségével, még aznap kiállítjuk és dokumentáljuk cégének a kártevőirtási szerződésünket, amivel Ön igazolni tudja, hogy felkeresett szakembert és szerződött velük. Elkerülve így az esedékes bírságot és kellemetlen magyarázkodást is. A szerződés megkötése után akár 24 órán belül is vagy maximálisan 5 munkanapon belül elvégezzük a kívánt irtást. Szerződésünk lehet határozott vagy akár határozatlan idejű is. Ami azt jelenti, hogy Önnek nem kell figyelnie mikor lesz esedékes az irtás, mivel a mi rendszerünk fogja figyelmeztetni Önt is és minket is, majd ügyfélszolgálatunk még aznap kapcsolatba lép cégével, a további teendők egyeztetésével. Nem kell aggódnia cégének nyitva tartása végett, mivel cégünk preventív jellegű irtása és a legmodernebb technikáknak köszönhetően az esetek 99%-ban nem juttatunk olyan vegyi anyagot a légtérbe, ami káros vagy veszélyes lenne az emberi szervezetre. Viszont, ha elkerülhetetlen a vegyi anyagok használata, akkor az Ön és cége érdekét előtérbe helyezve, ezt akár nyitva tartási idő után is el tudjuk végezni, így Önnek nem kell aggódni, a rossz hírnév vagy a munka kiesés miatt. Am int Ön is láthatja, cégünk teljes mértékben professzionális és megrendelő orientált. Mi segíteni szeretnénk Önnek, a leggyorsabb, leghatékonyabb és természetesen a legdiszkrétebb módon. Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időn belül készséggel áll rendelkezésére, de munkaidőn kívül is bizalommal fordulhat hozzánk és írhat nekünk e-mailt, amire telefonon vagy üzenetben válaszolunk a következő munkanapon. Önnek rovar vagy rágcsáló a gondja? A problémáját a Zsikla-Ratex Kártevőírtó Szolgálata megoldja!

Kártevőirtás elvégzését a Zsikla-Ratex Bt. nem csupán Kecskeméten és környékén, hanem egész Bács-Kiskun megyében vállalja:

Ágasegyháza, Akasztó, Apaj, Baja, Ballószög, Bócsa, Bugac, Bugacpusztaháza, Cegléd, Császártöltés, Csemő, Csengele, Csengőd, Dabas, Dunapataj, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Gátér, Harta, Helvécia, Hetényegyháza, Izsák, Jakabszállás, Jászkarajenő, Jászszentlászló, Kalocsa, Kaskantyú, Kerekegyháza, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kunadacs, Kunpeszér, Kunszállás, Kunszentmiklós, Ladánybene, Lajosmizse, Lakitelek, Mikebuda, Móricgát, Nagykőrös, Nyárlőrinc, Nyársapát, Orgovány, Örkény, Páhi, Pálmonostora, Petőfiszállás, Pusztavacs, Solt, Soltszentimre, Soltvadkert, Szank, Szabadszállás, Szentkirály, Tabdi, Tass, Tatárszentgyörgy, Tázlár, Tiszaalpár, Tiszakécske, Törtel, Újsolt, Városföld