Darázsirtás

Darázsirtás gyorsan és hatékonyan

Darázsirtás

Sokan gondolják, hogy a darázsirtás egyszerű dolog, amelyet akár otthon saját magunk is elvégezhetünk. Ez részben igaz is lehetne. Páran meg is próbálják, aminek az eredménye egy vagy akár több darázscsípés, ami szerencsés esetben nem vált ki allergiás reakciót az önjelölt darázsirtóból. Ez azonban gyakran csak egy rossz próbálkozás a nem kívánt rovar kiirtására. A szakszerűtlen beavatkozásnak köszönhetően könnyen feldühítheti a kiirtani kívánt darazsakat, amelyek szeretteinket vagy akár négylábú kedvencünket támadhatják meg. Ha szeretne egy gyors, megbízható, hatékony megoldást, akkor jó helyen jár: a Zsikla-Ratex Bt. több évtizede foglalkozik kártevő, rágcsáló és darázsirtással. A legújabb, leghatékonyabb módszerekkel avatkoznak be tapasztalt munkatársaink. Amennyiben a fészek látható helyen van a permetezést, porozást vagy nagy hatású aeroszolt használunk. Az általunk használt irtószerek környezetre nem ártalmasak , illetve az emberekre és más állatokra nem veszélyesek. Amennyiben a fészek elérhető helyen van, munkatársaink a kihalt fészket is eltávolítják, az elpusztult darazsakkal együtt. Elég gyakori számban fordul elő azonban, hogy a darazsak a szigetelés közé, falba, széldeszka mögé vagy egyéb nem látható helyre fészkeltek be. Ekkor speciális nagy nyomású porozószert használunk a darázsirtásra, amit egy apró lyukon juttatunk be a fészekhez. Fontos kihangsúlyoznunk, hogy a speciális modern technikának köszönhetően nem végzünk roncsolást, nem bontunk meg falakat vagy ház elemeket. Ez a korszerű technológia szinte nulla károkozással jár. Az irtószer akkora nyomással jut be a falba, ami már magában is rombolja a fészket, viszont a hatásos porzószernek köszönhetően a teljes kolóniát beleértve a királynőt is elpusztítja. Ezután nincs szükség a fészek és a tetemek eltávolítására, mert a spray-nek és a természetnek köszönhetően az idő múlásával lebomlanak. Állunk rendelkezésére abban az esetben is, ha a darazsak nem a házában, hanem esetleg a kertjében lévő fára fészkeltek. Hiszen ha gyermeke játszik a fa körül vagy négylábú kedvence pihen le a fa árnyékában, Ők is ugyanúgy veszélynek lehetnek kitéve.

Tudta, hogy a darazsak megölik az általunk kedvelt méz készítőit, a mára már szinte veszélyeztetett fajnak számító méheket? Einstein szerint pedig az ember körülbelül négy évvel éli túl a méhek kihalását. Cégünk sokéves tapasztalatának köszönhetően, az esetek legnagyobb többségében sikeresen elvégzi a darázsirtást. Amennyiben bármilyen okból kifolyólag maradnak túlélők a kolóniából, azt mi garanciálisan kiirtjuk. Ha Ön mégis úgy dönt, hogy megpróbálkozik saját maga a darazsak kiirtásával, akkor szeretnénk Önnek pár hasznos tanácsot, tippet adni. Legfontosabb hogy, minden esetben viseljen védőruhát, amelyre a legmegfelelőbb a méhészruha, amit csak méhészeti boltokban tud beszerezni. Arra jobb ha felkészül, hogy ezek a speciális védőruhák, sokkal többe kerülnek, mint egy általunk elvégzett darázsirtás. Fontos még azt is megjegyeznünk, hogy a darazsak rögtön támadnak, ahogy érzik, hogy a fészkük és a királynőjük veszélyben van. Próbálja meg minél korábban elkezdeni az irtást, mivel a darazsak reggel még a fészekben pihennek. Ajánlott nagy hatótávolságú sprayt használni, hiszen így nem kell Önnek megközelítenie a fészket. Az egyik legfontosabb, hogy ha a fészek nagyobb méretű mint egy emberi ököl, akkor már érdemesebb az irtást szakemberekre, azaz ránk bíznia. Ekkor már rendelkezik a darázsfészek egy védőburokkal, amit tapasztalt kollégáink a megfelelő módszerrel képesek áttörni. Látja nem is olyan egyszerű a darázsirtás! Ha szeretne időt, pénzt és a testi épségét megkímélni, javasoljuk, bízza a munkát profikra és ne tegye ki magát és családját veszélynek! Kollégáink készséggel fogadják hívását és a megbeszélt időpontban a leggyorsabban és leghatékonyabban végzik el a darázsirtást.

Darázsirtás elvégzését a Zsikla-Ratex Bt. nem csupán Kecskeméten és környékén, hanem egész Bács-Kiskun megyében vállalja:

Ágasegyháza, Akasztó, Apaj, Baja, Ballószög, Bócsa, Bugac, Bugacpusztaháza, Cegléd, Császártöltés, Csemő, Csengele, Csengőd, Dabas, Dunapataj, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Gátér, Harta, Helvécia, Hetényegyháza, Izsák, Jakabszállás, Jászkarajenő, Jászszentlászló, Kalocsa, Kaskantyú, Kerekegyháza, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kunadacs, Kunpeszér, Kunszállás, Kunszentmiklós, Ladánybene, Lajosmizse, Lakitelek, Mikebuda, Móricgát, Nagykőrös, Nyárlőrinc, Nyársapát, Orgovány, Örkény, Páhi, Pálmonostora, Petőfiszállás, Pusztavacs, Solt, Soltszentimre, Soltvadkert, Szank, Szabadszállás, Szentkirály, Tabdi, Tass, Tatárszentgyörgy, Tázlár, Tiszaalpár, Tiszakécske, Törtel, Újsolt, Városföld